Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Kocsis Máté: Pikó András csak kiszolgálja Gyurcsány Ferencet és nem csinál semmit

Pikó András
Fotó: Martin Fejer Photography
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy Pikó András, a VIII. kerület szűk többséggel megválasztott polgármestere átverte a kerületieket. Mint Kocsis kiemelte, Pikót még a saját egykori társai is csapnivaló vezetőnek tartják. Hozzátette: Pikó András csak Gyurcsányt szolgálja és nem csinál semmit.
Vágólapra másolva!

Nem mi mondtuk, hanem saját helyettese: 

Pikó öntelt, dühkitörései vannak, a bolondját járatják vele a munkatársai, csapnivaló városvezető”. 

A szocialisták ennél is tovább mennek: “féregnek” nevezik. És hogy kerek legyen ez a szép baloldali történet, mindezt a DK korábbi helyi elnöke (ma már Tisza Párt rajongó) hozta nyilvánosságra, amikor belsős emaileket osztott meg az oldalán - írja közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Pikó András, a VIII. kerület polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én.
Pikó András, a VIII. kerület polgármestere
Fotó: MTI/Mohai Balázs 

Így társalognak tehát Józsefváros baloldali vezetői egymás között, eközben a kerület látványosan lepusztul. Hogy Pikó András csapnivaló városvezető, azt Józsefvárosban ma már mindenki tudja. Sokan még azok is, akik korábban rá szavaztak, mert úgy látják: PIKÓ CSAK KISZOLGÁLJA GYURCSÁNYT ÉS NEM CSINÁL SEMMIT.

Pikó András ugyan szűkösen, de bizalmat kapott öt éve, amivel nem élt. Szemmel láthatóan meghaladta a képességeit Józsefváros fejlesztése, biztonsága és tisztasága. Rettenetesen sokat hazudott, és még öt év semmittevés után is úgy gondolja, hogy kommunikációs trükkökkel lehet vezetni egy nagy kerületet - emelte ki Kocsis.
Nézzük a tényeket: egyik alpolgármestere, Szili-Darók Ildikó, aki az MSZP színeiben és volt DK-sok támogatásával elindul a választáson ellene, a másik alpolgármestere, Erőss Gábor (Párbeszéd) pedig csapnivaló polgármesternek tartja. Értjük - tette hozzá.

Egy kérdés maradt csupán: HA PIKÓ ANDRÁSBAN A SAJÁT HELYETTESEI SEM BÍZNAK, AKKOR A KERÜLET POLGÁRAI MIÉRT SZAVAZZANAK RÁ? Az lesz a legjobb, ha június 9-én együttes erővel elzavarjuk, és újra rendet teszünk Józsefvárosban! Hajrá!

- zárta gondolatait Kocsis Máté.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről