Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Lehullt Magyar Péter álarca, mellyel valódi személyiségét próbálta eltakarni

Magyarpéter, Magyar Péter
Fotó: Youtube
Vágólapra másolva!
Alig három hónapja lépett a nyilvánosság elé Magyar Péter, de a Magyar Nemzet szerint az elmúlt időszakban már mind gyakrabban mutatkozott meg a napszemüveg mögött a Tisza Párt vezetőjének agresszív, nőket gyalázó, gyűlölködő arca. A lap közölte, Magyar Péter többször is megalázóan beszélt az őt kérdező, munkájukat végző újságírókkal, máskor templomból kilépő emberekkel üvöltözött és káromkodott. Hergelésére a hívei legutóbb Tatabányán egy kávézóban randalíroztak, kárt téve a berendezésben.
Vágólapra másolva!

A lap emlékeztet, az új baloldali politikus múlt pénteken Tatabányán tartott egy kampányrendezvényt, ahol a pártelnök azt állította, hogy a főtéri kávézóba nem engedik be őket. A kávézó üzemeltetőjének elmondásából kiderült, a szimpatizánsok a rendezvény előtt szerettek volna a teraszon helyet foglalni, azonban minden asztaluk le volt foglalva. A csapat erre hevesen reagált, és már eleve indulatosan mentek a vármegyeháza előtti térre. Magyar Péter, meglovagolva a történteket, azzal hergelte a tömeget, hogy szándékosan tiltották ki a híveit. A beszéd nem sokkal később erőszakhoz vezetett.

A gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az ablaküveget, amely végül megrepedt.

- írta meg a Magyar Nemzet. 

Pár nappal a tatabányai balhé előtt Magyar Péter Szentendrén mutatta meg, mennyire nem tűri a kritikát. Mint ismert, lapunk riportere ezen a rendezvényen próbálta kérdezni Magyar Pétert az anyósa körül kirobbant botrányról, de a baloldali politikus nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre. Majd a Pest vármegyei találkozón a Tisza Párt vezetője egy hölggyel került összetűzésbe. Miután ugyanis a nő egy bőrövet mutatott Magyarnak, utalva arra, hogy volt felesége, Varga Judit nyilatkozata szerint volt példa arra, hogy ilyet vágott hozzá a volt férje, 

A pártelnök körül állók azt kezdték kiabálni, hogy „hülye vagy”. Ezek után, a hölgy felé fordulva a téma elterelésébe vágott Magyar, és arról kezdett beszélni, hogy „tudja-e a hölgy, ha ennyire boldog, hogy több mint nyolcszáz betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon, és több százezer magyar van napi szintű orvosi ellátás nélkül”. Majd arra is rákérdezett, hogy azt tudja-e a demonstráló, hogy húsz év alatt „Gyurcsány és Orbán a második legszegényebb országgá tette hazánkat”.

 

Káromkodás a templom előtt
Magyar teljesen kikelt magából május elején, amikor a putnoki templom előtt őrjöngve szónokolt, káromkodott és üvöltözött a templomból kilépő hívekkel. 

 Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá! 

szegezte a kérdést Magyar Péter a putnoki polgármesternek, aki egy egyházi menet tagjaként éppen távozott a templomból. A baloldal új reménysége üvöltve úgy folytatta:

Mit mondott a plébános úr a templomban? Szégyelljék magukat! […] Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot! Szégyelljék magukat!

Magyar Péter állítása szerint azért támadt rá a békés menetre, mert Tamás Barnabás korábban azt mondta egy beszédében: „Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot.”

 

Nők alázása
Március második felében, nem sokkal azután, hogy kiderült, Varga Judit volt férje politikai ambíciókat dédelget (dacára annak, hogy februári partizános debütálásán még határozottan elzárkózott a politikai szerepvállalástól), a Központi Nyomozó Főügyészségen hallgatták meg tanúként Magyar Pétert, aki lelkesen nyilatkozott a sajtónak.

A köztévé és a Hír TV két női riporterével szemben azonban elfogadhatatlan hangnemet ütött meg.

Az M1 riporterét perceken keresztül alázta verbálisan, megalázóan beszélt vele, számonkérte a munkáját, szidta őt és a munkahelyét is. Hozzá hasonlóan a Hír TV riporterét sem kímélte Magyar, aki viselkedésével kétséget sem hagyott, hogy volt feleségének nyilatkozata arról, miként viselkedett vele a házasságuk alatt, igaz lehet.

 

Lefoglalt járművek
Május elején történt, hogy Magyar Péter és pártja több európai parlamenti képviselőjelöltje vonaton utazott a debreceni tüntetésükre. Az utazáson egy egész vasúti kocsit elfoglaltak, sőt azt lényegében le is zárták a baloldali politikust védő testőrök. A vasúti kocsi elején és végén biztonsági emberek álltak, akik ellenőrizték az áthaladó utasokat és jegyüket, és csak egyesével engedték át őket. Még Magyar Péter egyik szimpatizánsát is visszafordították, mondván: „Péter beszédet tanul.”

A vonatos esetet követően mentőhajót is lefoglalt magának a baloldal új arca:

május 20-án Magyar Péter Szegeden lényegében lefoglalta a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat mentőhajóját. Kampánystábjával az összes lehető vízrendészeti szabályt megszegve, a járművet túlterhelve, mentőmellények nélkül hajóztak. A képek alapján mindennek az volt az oka, hogy jó propagandafotók készüljenek róla és Nagy Ervinről, amint „férfiasan” kajakoznak egyet. A ritmust a helyi média beszámolója szerint azonban szinte sosem találta el a két „sportember”.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről