Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Magyar Péter EP-jelöltje a Facebook anyacégének jogtanácsosa, ezért segíti őt minden eszközzel az oldal

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Ceglédi Zoltán politikai elemző egy Facebook-bejegyzésében rámutatott arra, hogy globalista körök rendkívüli módon támogatják az agresszív Magyar Pétert, ugyanis míg a globalista, háborúpárti baloldali figura kritikusait letekeri a Facebook, addig Magyar Péter oldalát elképesztő mértékben támogatja a közösségimédia-óriás. Természetesen ez azért történhet meg, mert Magyar EP-listájának a második jelöltje Dávid Dóra, aki a Facebook anyacégének jogtanácsosa Londonban.
Vágólapra másolva!

„Írtam tegnap egy Magyar Pétert illetően kritikus posztot. Szépen terjedt is. Egy darabig. Aztán jött egy üzenet a Facebooktól, hogy problémák vannak az oldalammal, veszélyben a növekedés, itt kérem szabálysértések vannak. Próbáltam végigkattintani, de csak annyit közölt, hogy automatikusan megjelölt tartalmakkal van gondja” – írta Facebook-bejegyzésében Ceglédi Zoltán, írja a Magyar Nemzet.

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
A globalista körök rendkívüli mértékben támogatják Magyart
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet 

A balos elemző kiemelte: nem tudjuk, mi alapján korlátoz bennünket a Facebook, nem tudunk kihez fordulni, mégis komoly szerepe van a platformnak egy szuperválasztási évben.

Úgy véli: erről egy valódi újságíró megkérdezné a Tisza Párt EP-listájának második (Magyar Péter itthon maradása esetén: listavezető) jelöltjét, Dávid Dórát, aki a Facebook anyacégének jogtanácsosa Londonban. Mint mondta, lenne mit kérdezni arról is, hogy brüsszeli képviselőként mit javasol és hogyan szavaz majd ebben a kiemelt uniós témában. De a hölgy továbbra sem hajlandó a valódi sajtó kérdéseire válaszolni. „Miközben a teljes Magyar Péter-jelenség eredetileg arra épült, hogy milyen sokan lájkolják (és valóban: egy-egy posztjára több lájk jön 280 000 körüli követőből, mint az amerikai elnöknek 11 millióból, ó, ez biztos normális így), szóval nagyon könnyű ám úgy sikeresnek lenni e dimenzióban, ha a Facebook téged iszonyúan nyomat, míg a kritikusaidat korlátozza, letiltja, bünteti” – írta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről