Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

​Női programokra is eljárt Magyar Péter és fogta a felesége szoknyáját, ezért volt Vargáné a gúnyneve

Magyar Péter és Varga Judit
Vágólapra másolva!
Megsemmisítő történeteket mesélt Menczer Tamás a feleségét lehallgató, a politikusokhoz dörgölőző, szánalmas figuráról.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás interjút adott a Vasárnapi újságnak, melyben Magyar Péterről is beszélt. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péterrel kapcsolatban úgy fogalmazott: 

még valami az elmúlt napokban észrevehető volt, nevezetesen az, hogy Magyar Péter vért izzadva próbálja azt bizonyítani, hogy a Fideszben belső körös, fontos ember volt, ott volt a belső körben, közel volt a vezetőkhöz, stb. stb. Ezzel szemben az igazság az, hogy Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt. 

Menczer Tamás ezután arról beszélt, hogy Magyar Péter felesége, 

Varga Judit időnként elvitte különböző rendezvényekre, ott állt vagy ült a felesége mellett, fogta a felesége szoknyáját, olyankor nem volt olyan bátor, mint otthon. Őszintén szólva, mi Vargánénak hívtuk, és amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott sündörgött és dörgölődzött. 

Ő egy ilyen sündörgő-dörgölődző ember - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. És még azt is el tudom önnek mondani, ami az abszurd abszurdja, hogy női programokra is elment. 

Ugye vannak olyan programok a politikában, amelyeket kifejezetten női politikusoknak szerveznek. És oda is elvitette magát a feleségével. Tehát mondjuk ott volt tíz nő, ő meg ott állt a felesége mellett, és fogta a szoknyáját, ott állt Magyar Péter,

illetve Vargáné, és fogta a felesége szoknyáját, tehát egy ilyen emberről van szó - tette hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről