Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Autón átmászva verte meg a testvérét egy őrjöngő férfi

Vágólapra másolva!
Elképesztő képsorok játszódtak le egy somogyi településen, ugyanis egy férfi annyira összeveszett a testvérével egy telefonszámla-tartozás miatt, hogy egy autón keresztül futva ragadta meg és vágta a földhöz.
Vágólapra másolva!

Tavaly júniusban egy Somogy vármegyei férfi az utcán kérte számon a testvérét egy telefonszámla miatt. A nő a testvére felszólítására sem volt hajlandó fizetni, ezért a férfi nagyon ideges lett, többször a nő felé ütött és megpróbálta elkapni. A nő közben egy autó körül futva menekült előle. 

A férfi végül az autó tetején átmászva elkapta a nőt, majd felemelte és a földre dobta, közben pedig üvöltve követelte a pénzét.

A férfi ámokfutásának az vetett véget, hogy a rokonai a nő segítségére siettek, a támadó pedig elmenekült. 

ügyészségi fotó
Az őrjöngő férfi egy autó tetején is átmászott azért, hogy elkapja a testvérét, akitől a tartozását követelte
Fotó: Ügyészség

A férfinak a fent részletezett önbíráskodási kísérlet mellett azért is felelnie kell, mert néhány hónappal korábban balesetet okozott Kaposváron, azonban a baleseti bejelentőlapon hamis adatokat adott meg, így a vétlen sofőr nem tudta érvényesíteni a kárigényét. Az ügyészség a férfival szemben halmazati büntetésül felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Korábban arról írtunk, hogy egy nyírtassi házaspár korábbi tartozása miatt rátámadt az ismerősére a szolnoki piacon, majd elvették a telefonját és a nála lévő összes pénzt. Később a nő visszatért a piacra, és átadta neki a mobiltelefonja SIM-kártyáját. A rendőrök a bejelentés után hamar elfogták és letartóztatták a támadókat Fegyvernek külterületén. A Szolnoki Rendőrkapitányságra vitték őket, ahol önbíráskodás miatt hallgatták a 62 és 65 éves nyírtassi lakosokat. A házaspár beismerő vallomást tett. A rendőrök a mobiltelefont és a lopott pénzt megtalálták és lefoglalták

Beszámoltunk arról is, hogy egy nő eladásra hirdette meg a férje kocsiját. Az autót meg is vette egy jelentkező, de nem íratta a nevére, hanem üzembentartói szerződést kötött a tulajdonossal, és vételárelőlegként adott 200.000 forintot. Ezután megállapodtak abban, hogy egy hét múlva fizeti ki a fennmaradó összeget, később erre két hónap haladékot kapott. Végül vissza akarta adni az autót, a házaspár azonban nem akarta visszaadni az előlegét, így a saját kezébe vette az ügyet, és autóbalesettel és elpusztítással fenyegette a házaspárt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről