Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Tűz ütött ki egy budapesti raktárban

tűz, illusztráció, tűzillusztráció
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Tűz ütött ki egy megközelítőleg kétszáz négyzetméteres raktárban, Budapest XVIII. kerületében, az Ipacsfa utcában. Az épületben harminc köbméter szemét égett.
Vágólapra másolva!

A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat - számolt be róla a katasztrófavédelem a honlapján.

A tűzoltók délutánra eloltották a lángokat Budapest XVIII. kerületében, ahol megközelítőleg harminc köbméter hulladék égett a raktárban. 

Az oltást segítette egy munkagép is - írta a katasztrófavédelem.

tűzoltó
Képünk illusztráció!
Fotó: Origo

Angliában is egy raktárépület égett le májusban. Leicesterben hatalmas füst szállt fel az épületből. Az erős szél nagyban megnehezítette a tűzoltók munkáját. 

A hónap elején egy berlini fegyvergyár állt lángokban. A csarnokban réz-cianidot és kénsavat tároltak, a tűz során hidrogén-cianid keletkezhetett, így a tűzoltóság kiürítette az adott területet. Személyi sérülés nem történt.

Korábban arról is írtunk, hogy tűz ütött ki Milánó északi elővárosának ipari negyedében is. A tűz miatt a hatóságok lezártak egy másfél négyzetkilométernyi területet, s mintegy húsz kamiont vontak ki a körzetből.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről