275 ezer forintos whisky, Dom Perignon pezsgő: mit ivott Magyar Péter, mielőtt verekedni kezdett?

Vágólapra másolva!
Az agresszív baloldali politikus, Magyar Péter megtámadott egy embert péntek hajnalban egy elit szórakozóhelyen, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak a hatóságok. Erről a belvárosi klubról azt érdemes tudni, hogy rendkívül "trendi", akár egymillió forintot is el lehet költeni egy éjszaka. A dúsgazdag Magyar is több százezer forintba kerülő italokat fogyasztott, majd a vendégekkel kötözködött, míg végül a biztonságiak dobták ki.
Vágólapra másolva!

Biztonsági emberek vezették ki Magyar Pétert Budapesten pénteken hajnali négy óra tájban egy, az úgynevezett felső tízezer által kedvelt klubból. Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, 

nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.

Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett, sőt egy vendégre rátámadt és ellopta a telefonját. Több alkalommal alakult ki tettlegességgel fenyegető szituáció, miután 

több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”.

A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

Az Origo most részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a dúsgazdag baloldali politikus botrányt csinált. A legdrágább whiskeyből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Mindezek alapján jól látszik, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. A baloldali politikus Magyar Péter egy ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről