A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Főleg tinilányok látogatják azt a szórakozóhelyet, ahol Magyar Péter botrányt okozott

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Pétert erőszakkal távolították el a szórakozóhelyről
Vágólapra másolva!
A Ripost munkatársai elmentek arra budapesti, belvárosi szórakozóhelyre, ahol június 26-án hajnalban Magyar Péter botrány okozott. Mint ismeretes, többek között garázdaság miatt folyik a nyomozás a hatalmas közérdeklődést kiváltó ügyben.
Vágólapra másolva!

Videófelvételek bizonyítják, hogy Magyar Péter kihívóan agresszív viselkedése miatt biztonsági őrök végül erőszakkal távolították el az Ötker nevű, sokak által tinidiszkónak nevezett helyről. Közben egy telefont is erőszakkal ellopott az egyik vendégtől, aki felvette a botrányos viselkedést - írja a Ripost.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter a szórakozóhelyen 

A vendégkör ugyanis jelentős részben tinédzserekből, köztük nem egyszer jelentős számban kiskorúakból áll. A belépési korhatár 17 év, és kétséges esetekben a biztonsági őrök a személyi igazolványt is elkérik a bejáratnál.

A vendégek nagyobb része kiskorú
17 év a korhatár, tehát kiskorúak is bemehetnek

A hivatalos rendőrségi közlemény szerint Magyar Péter ügyében többek között garázdaság bűncselekménye miatt folyik a nyomozás.

A bűntetőtörvénykönyv szerint garázdaságot az követ el, aki:

kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen

Több szemtanú állítja, hogy az erősen ittas, saját Facebook-bejegyzés szerint is "jónéhány italt" elfogyasztó Magyar Péter négykézláb csúszott-mászott a földön, letérdelt, leguggolt és fejét odaszorította a táncoló lányok "derekához". 

Leguggolt a táncoló tinilányok elé
Négykézláb csúszva-mászva bújt át a tizenéves lányok lába között

A Ripost megszólaltatott szemtanúkat, köztük egy édesapát, aki szóvá tette Magyar Péternek a botrányos viselkedést, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelenlévő 18 életévüket még be nem töltő lányokra.

A lap helyszínen készült videója egyértelműen bizonyítja, hogy a szórakozóhelyet nem véletlenül nevezik tinidiszkónak.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!