Megtalálták a rendőrök és lementették a felvételeket Magyar Péter diszkóbotrányáról - videók

Vágólapra másolva!
A rendőrség megtalálta azt a mobiltelefont, amit Magyar Péter elrabolt az elit pesti szórakozóhelyen, miután őrjöngve tombolt. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy sikerült a telefonból kinyerni és lementeni a rajta lévő felvételeket, amelyek így bizonyítékul szolgálhatnak. Egy átlagember börtönbe menne ezért, Magyar Pétert azonban védi a brüsszeli mentelmi jog.
Vágólapra másolva!

Több tanúvallomás is született már a rendőrségi nyomozás során, amely Magyar Péter diszkóbotránya ügyében indult – írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság mások mellett kihallgatta azt a férfit is, akit Magyar megtámadott az elit belvárosi szórakozóhelyen június 21-én éjszaka. 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter az elit szórakozóhelyen. Fotó: Képernyőkép 

 

Az elmúlt napokban szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján kiderült, hogy Magyar Péter a diszkóban részegen randalírozott. 

Az alábbi videón az látható, amint Magyar egy fiatal lány lábai között csúszik-mászik.

Ahogy arról beszámoltunk, ezt követően az agresszív baloldali politikus, Magyar Péter megtámadott egy embert. Garázdaság gyanúja miatt nyomoznak a hatóságok. A belvárosi klubról azt érdemes tudni, hogy rendkívül népszerű, és akár egymillió forintot is el lehet költeni egy éjszaka. A legdrágább whiskey-ből egy üveg 75 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott. A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Magyar is több százezer forintba kerülő italokat fogyaszthatott, majd a vendégekkel kötözködött, nőkkel kezdett ki.

A férfi a saját testőrei számára is kellemetlenné vált, így megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül és felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP-páholyába. 

Magyar azonban még saját embereire sem hallgatott, és nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. Később egy üveg sört kezdett szétlocsolni, és nem tudni miért, végül saját magát is szándékosan leöntötte.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a biztonsági őrök azért avatkoztak közbe, mert az egyik kollégájuk rádión jelezte, hogy verekedés alakult ki a pultnál. Beszámolójuk szerint felszólították a két társaságot, hogy hagyják el a szórakozóhelyet, de Magyar az újabb felszólításra sem volt hajlandó távozni: kijelentette, hogy nem megy sehová. Ekkor odalépett egy vendéghez és kicsavarta, elrabolta a vendég telefonját a kezéből. Ezután kivezették a diszkóból.

Ahogy megírtuk, a baloldali politikus nemcsak megütötte a férfit, de a telefonját is ellopta, majd pedig a Dunába dobta.

Ilyet a világon sehol nem látni, más országokból is legfeljebb arról jön hír, hogy politikusok egymással dulakodnak a parlamentben. Magyar Péter minden határon túlment ezzel a viselkedésével.

A telefont később a vízi rendészet munkatársai megtalálták a Duna medrében. 

A Magyar Nemzet információi szerint a helyszínt a közterületi kamerák felvételei alapján azonosították, a készülékről pedig sikerült lementeni a tárolt videófelvételeket.

 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyart erőszakkal távolították el a szórakozóhelyről. Fotó: Képernyőkép 

 

Magyar Péter lopást és rablást is elkövethetett, amikor kicsavarta a vendég kezéből a telefont és beledobta a Dunába. Egy átlagember ezért letöltendő büntetést is kaphat. Magyar Pétert viszont védi a brüsszeli mentelmi jog.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről