Jótündérek vs. mocsári szörnyek – idén is jön a CPAC Hungary

ORBÁN Viktor, CPAC, Konzervatív Politikai Akció Konferencia, 2023.05.04.
Budapest, 2023. május 4. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A mocsári szörnyekhez hasonlította a woke híveit Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója és Kovács István, a szervezet stratégiai igazgatója a HírFM és a Központ közös, Az Igazság órája című műsorában szombaton. A beszélgetésben hangsúlyozták: az idei, április 25-26-ra tervezett CPAC Hungary fő motívuma a woketalanítás, majd a brüsszeli mocsár lecsapolása lesz.
Vágólapra másolva!

– hangsúlyozta a szombati adásban Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte, 2022-ben a konzervatív értékeket hirdették, majd 2023-ban a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén volt a hangsúly, ezt folytatják áprilisban, ahol felveszik a kesztyűt és elkezdik a woketalanítást. A beszélgetésben Szánthó kitért arra is, hogy a woke nem egy új ideológia, hanem sokkal inkább a kommunizmus új köntösben, majd hozzátette:

Jótündérek és szörnyek

– magyarázta a különbséget Kovács István a hagyományos értékek és az új irányt hirdetők, a wokeisták között. Hozzátette, nem engedhetjük, hogy belelépjünk akár egyszer is ebbe az ingoványba, mert onnan önerőből nem tudunk kilépni: