Ez a férfi gyilkolt a Thököly úton - fotó

Vágólapra másolva!
Szombaton halálos verekedés volt egy Thököly úti presszó előtt. Két férfi vitatkozni kezdett egymással, majd a presszóban dolgozók távozásra szólították fel őket, azonban a két férfi az utcán folytatta a veszekedést, ami hamar elfajult. Az egyik férfi az útra lökte a másikat, akit ezután egy arra járó autó elütött. A férfinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a helyszínen meghalt. Közben támadója elmenekült, most a kamera felvételek alapján keresik a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

Egy a Thököly úton történt verekedéshez hívták a rendőröket szombat este 21 óra 40 perckor. Két férfi egy közeli presszóban összeveszett, majd az ott dolgozók záráskor kitették őket a helyről. Ezután az utcán összeverekedtek,

majd az egyik férfi az úttestre lökte a 66 éves ivótárását, akit elütött egy autó, ezért súlyosan megsérült és a helyszínen meghalt.

A férfit gondatlanságból elkövetett emberölés miatt keresi a rendőrség. Forrás: Origo

Ezután támadója elmenekült a helyszínről.

A térfigyelő kamerák azonban rögzítették az esetet, így a rendőrség hamar azonosítani tudta

a 34 éves Dorák Gábort.

A férfit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Azonban több elfogatóparancs is van érvényben ellene. Lopás és testi sértés miatt is keresik.

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a képen látható Dorák Gábort hívja a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.