Bulizókra szabott kínálattal várja a spórolni vágyókat két hazai fesztiválon is a Lidl

lidl fesztivál
lidl fesztivál
Vágólapra másolva!
Nyár, zene, pezsgés és fergeteges fesztiválhangulat – ez vár idén a Campus és a SZIN látogatóira, hiszen a Lidl izgalmas játékokkal, grillpulttal, konyhával és számos nyereményjátékkal készül, ráadásul a megújult ún. FesztMarketek ez alkalmakból 300-400 különböző, de kifejezetten a fesztiválokra szánt terméket kínálnak majd.
Vágólapra másolva!

A Campus- és a SZIN Fesztivál megfáradt közönsége többek között élelmiszerekre; azaz friss zöldségekre és gyümölcsökre, valamint helyben sütött pékárukra, készételekre számíthat, ha felkeresi a Lidl kitelepült egységeit a FesztMarketetket, és bármilyen meglepő, a megszokott kedvező árakkal találja majd szembe magát.

A fesztiválüzletek kínálatában több mint 30féle zöldséget és gyümölcsöt, a helyben sütött pékáruból is bő választékot kínál a Lidl – az elmúlt év során a legkedveltebbek közé tartozott a kakaóscsiga, a töltött fánk, vagy a fahéjas tekercs –, melyek az idei kínálatában is megtalálhatóak lesznek, sőt idén már hat sütő gondoskodik arról, hogy a fesztiválozók számára a kiváló minőségű friss pékáru egész nap elérhető legyen.

A készételek közül olyan finomságokat is megtalálhatunk a polcokon, mint például a bácskai rizseshús vagy a lasagne.

A grilltermékek között pedig pácolt csirke- és sertéshúsok, valamint grillkolbászok is elérhetőek lesznek.

A diszkontlánc igyekszik termékkínálatával mindenki számára kedvezni, így az egészséges és fenntarthatóbb táplálkozásba jól beilleszthető termékeket is elérhetővé teszi a FesztMarket üzletekben: a bio és vegetáriánus termékek mellett kizárólag növényi alapú, vegán élelmiszereket is például vegán kakaós kekszet, kókuszdesszertet, vagy akár vegán készételt is.

A FesztMarketek mellett felállított Lidl aktivitási zónákban a megvásárolt készételeinket megmelegíthetjük, vagy a kihelyezett, mobil grillpultokon akár meg is grillezzhetjük, sőt a SZIN-en még arra is lesz lehetőségünk, hogy a frissen beszerzett alapanyagokból a Lidl szakácsai ínycsiklandó fogásokat készítsenek számunkra.

A fesztiválok idején különleges kuponokra is számíthatnak az áruházlánc elkötelezett vásárolói, ugyanis a Lidl Plus applikációban különböző grillmenük és a fesztiválra készült kuponok is elérhetők lesznek.

Nyár, zene, pezsgés és fergeteges fesztiválhangulat – ez vár idén a Campus és a SZIN látogatóira, hiszen a Lidl izgalmas játékokkal, grillpulttal, konyhával és számos nyereményjátékkal készül. Forrás: © Pozsonyi Roland/Pozsonyi Roland

A szintén az alkalmazáson keresztül elérhető „Partner ajánlatokkal" a felhasználók tovább csökkenthetik fesztiválbelépőik árát, így a Campus Fesztivál heti bérletét 4.000 forinttal olcsóbban, a SZIN szerdai és csütörtöki napijegyeit pedig 2.000 forinttal olcsóbban vásárolhatják meg. További különlegesség ez alkalmakból, hogy a Lidl Plusban feltüntetett költési célok elérése esetén ajándékkupont, további nyereményeket, sőt akár a vállalat által brandingelt termékeket: zoknit, cipőt, esetleg pólót is bezsebelhetünk az aktivitási zónában kialakított Gift Store-ban.

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca. a kikapcsolódásra vágyókat is számos programmal várja, akik különböző nyereményjátékokban is megmérettethetik magukat. A jó hangulatról a SZIN-en külön DJ gondoskodik, így a fesztivál látogatói a Lidl chill zónájában babzsákokon pihenhetik ki az esték fáradalmait.

Az események során – ahogy egyébként mindig is – a Lidl a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, így felelős vállalatként szelektív szemétgyűjtőket helyez ki a FesztMarketnél és az aktivitás zónákban egyaránt, és külön ügyel arra, hogy minimálisra csökkentse az élelmiszerfelesleget, ami pedig mégis megmaradna, az jó helyre kerüljön.

lidlKifejezetten a fesztiválokra tervezett kínálattal és a tőlük megszokott kedvező árakkal segíti a szórakozni vágyók költséghatékony kikapcsolódását hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca. Forrás: Lidl Magyarország

Hazánk egyik legnépszerűbb áruházlánca országos szinten zajló élelmiszermentési programjának keretében ma már több tízezer embert, családot segít havi szinten, ennek jegyében pedig – folytatva korábbi gyakorlatát – idén is felajánlja a nyári kitelepülésein megmaradt zöldségeket, gyümölcsöket és pékárut is karitatív partnereinek, ily módon is segítve a nélkülöző családokat.