Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

5 cuki, de fölösleges ajándék

Vágólapra másolva!
Olyan dolgokat szedtünk össze, amik első pillantásra óriási ötletnek tűnnek, és nagyon édesek is - másodikra viszont kiderül róluk, hogy egyáltalán nem olyan szuperhasznosak, mint azt az ember elsőre gondolná. Ami persze nem baj, hiszen egy ajándéknak nem kell feltétlenül hasznosnak lennie, sőt.
Vágólapra másolva!

1. Vágódeszka és térkép

Miért cuki? Mert Franciaország komolyabb büdös sajtjainak vidékei vannak föltüntetve egy franciaország alakú deszkán, amivel egy sajtimádót simén le lehet venni a lábáról.
Miért fölösleges? Mert aki olyan sajtokat eszik, amik ezen a deszkán föl vannak tüntetve, annak valószínűleg már rég van sajttárolója. Fedős. A szag miatt.

Forrás: [origo]

2. Végtelen sok szélű lasagnét sütő tepsi

Miért cuki? Mert akik a lasagne ropogós szélét szeretik, azoknak érezhető életminőség javulást fog okozni, még akor is, ha tulajdonképpen csalás.
Miért fölösleges? Mert aki készített már lasagnét, az tudja, hogy teljesen esélytelen, hogy még a lapok precíz méretrevágásával is nekiálljunk bíbelődni. (Van ugyanez brownie sütősben is, az, a süti jellege miatt egyáltalán nem ilyen felesleges.)

Forrás: [origo]

3. Trendi szerszámos táska biciklire

Miért cuki? Elég ránézni, az egész nagyon trendi és stílusos, kicsit hipszter, kicsit yuppie: imádni való.
Miért fölösleges? Nyeregtáskána nagy, plusz Budapesten pont azalatt az idő alatt lopják le a bicódról, amíg beérsz a romkocsma pultjához kérni egy valamit.

Forrás: [origo]

4. Telefonblokkoló tasak randira

Miért cuki? mert még rá is van írva, hogy miattad van kikapcsolva a telefonja
Miért fölösleges? Aki nem tudja magától kikapcsolni egy randin a telót, annak úgyis tök mindegy.

Forrás: [origo]

5. Scrabble mandzsetta gombok

Miért cuki? Ez nem annyira cuki, mint inkább jópofa (ami tulajdonképpen a cuki fiú megfelelője), mert mandzsettagomb, de közben mégis olyan laza, és infantilis, amilyennek a fiúk mindig szeretnének látszani.
Miért fölösleges? Ha valaki eljut az életében odáig, hogy mandzsettás inget hordjon, nem fog hozzá scrabble-ös gombot fölvenni. Maximum transformerseset.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről