Újra együtt a Backstreet Boys legénysége

Vágólapra másolva!
Többhetes elvonókúra után A.J. McLean visszatért a Backstreet Boys kötelékébe. Az immár újra teljes létszámú együttes október végén a legnagyobb slágereiből jelentet meg egy válogatást.
Vágólapra másolva!

A.J. McLean július elején vonult be egy meg nem nevezett klinikára, ahol depresszióval, pánikbetegséggel és alkoholizmussal kezelték. A Backstreet Boys "fekete báránya" augusztus 24-én Milwaukee-ban már a színpadon ünnepelte - 14 ezer rajongó előtt - hogy 51 napja józan. A.J. természetesen a továbbiakban részt vesz az együttes turnéján, melyet kezelése miatt át kellett szervezni, így augusztus 7-e helyett október 20-án ér véget.

Három nappal később pedig megjelenik az új Backstreet Boys lemez, amely egy válogatás lesz a legnagyobb slágereikből. A tagok elmondták, hogy mellőzni fogják az ilyenkor szokásos Greatest Hits címet, mert "amikor egy ilyen lemezt megjelentetsz, mindenki arra gondol, hogy na, ezeknek annyi." A lemezen néhány vadonatúj felvétel is helyet kap majd, köztük a Drowning, amihez már klip is készült.

Ajánlat:

Backstreet Boys

Korábban:

Egyelőre a klinikán marad AJ