Vágólapra másolva!
Kylie Minogue "Can't Get You Out Of My Head" című dala nyolcadik hete vezeti a MAHASZ hivatalos kislemezlistáját, ezzel az ausztrál énekesnő megdöntött minden eddigi hazai rekordot.
Vágólapra másolva!

A kislemez megjelenését követően azonnal az első helyre került Magyarországon. A dal már három hete a hazai rádiók legjátszottabb felvétele. A klip két hónapja a legmagasabb rotációban szerepel VIVA+-on, a Top 40-en első helyezést ért el.

A felvétel kiemelkedő nemzetközi sikere miatt Kylie kiadója úgy döntött: a Fever című album második kislemezét a tervezettnél később, csak február végén jelenteti meg.

A jelenlegi barátjával, James Gooding fotómodellel állítólag házasságot fontolgató Kylie iránt nemcsak a közönség érdeklődése nőtt meg: a patinás hírű brit színtársulat, a Royal Shakespeare Company szeretné megnyerni az énekesnőt a Rómeó és Júlia női címszerepére a darab új produkciójában. Az énekesnőnek - aki színésznőként kezdte pályáját - már van shakespeare-i gyakorlata: 1999-ben Mirandát játszotta A viharban.

Ajánlat:

Kylie honlapja

MAHASZ kislemezlista

Korábban:

Kylie a lépfene-pánik miatt nem jön Budapestre

Kylie erősebb Jackónál

Kylie-t nem tudja kiverni a fejéből a világ