Ingyenes Joe Cocker-koncert Budapesten

Vágólapra másolva!
Június 30-án a Kapcsolat koncert keretében a Felvonulási téren ingyen nézhetjük meg Joe Cocker és Dannii Minogue fellépését.
Vágólapra másolva!

Hatodik alkalommal ad helyszínt a Felvonulási tér a Kapcsolat koncertnek. A 30-i nagyszabású könnyűzenei rendezvényen Joe Cocker világhírű blues- és rockénekes lesz a sztárvendég - hangzott el a szervezők közös sajtótájékoztatóján, hétfőn a fővárosban.

A Westel Mobil Rt. és a Siemens Mobile képviselői szóltak arról, hogy a mintegy ötórásra tervezett ingyenes koncert külföldi vendégeként színpadra lép az ausztrál Dannii Minogue, Kylie húga is, számos táncos társaságában.

A közönséget a hagyományok szerint számos népszerű hazai együttes is szórakoztatja majd. A közreműködők között van az Old Boys, Sub Bass Monster, a Bon Bon, a Zanzibar és Váczi Eszter is.

Mint elhangzott: a kontinens egyik legnagyobb, szakmai körökben jegyzett szabadtéri könnyűzenei programja iránt ezúttal is jelentős számú a külföldi érdeklődő.

A Kapcsolat koncert egyben a Budapesti Búcsú záró eseménye is. A hang-, fény- és látványtechnika működtetését, illetve a rendezvény zavartalan lebonyolítását négyszáz ember munkája biztosítja majd.


Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Joe Cocker albumaival!