Indul Minnelliék reality show-ja

Vágólapra másolva!
A Minnelli-Guest házaspár egy többrészes programra vonatkozó szerződést írt alá az egyik zenei csatornával. A műsorban meghitten vacsorázgatnak majd hollywoodi barátaikkal.
Vágólapra másolva!

Liza és David vacsorára invitálja otthonukba a VH-1 zenei csatorna nézőit. A több részből álló reality show várhatóan októberben kezdődik majd. A program előzetes népszerűsítése érdekében azonban már sajtókonferenciát tartottak Dan Aykroyd hollywoodi éttermében, a House of Bluesban, ahol a házaspár mintegy 45 perces késéssel jelent meg. Az amúgy is kissé feltűnő páros hölgytagja fekete, csillogó ruhát viselt, fülében és gyűrűsujján gyémántfüzérekkel teli ékszerek himbálództak, miközben a korábban drogproblémákkal küzdő énekesnő arról próbálta meggyőzni a hallgatóságot, hogy ez a konferencia még a készülő tévéműsornál is fontosabb esemény az életében.

Magát a show-t férje, David Guest így jellemezte: "Bensőséges este az otthonunkban, valami olyasmi, mint az esküvőnk." A program nem követi nyomon a tavaly márciusban egybekelt pár minden lépését, csupán egy, a nézőkkel és a körülbelül 20 főnyi vendégségbe hívott hollywoodi cimborával elköltött estebédről van szó, amit otthon, főszakácsok segítségével készítenek el. A meghívottak listája még nem teljes, de reményeik szerint többek között olyan nevek találhatóak majd az étlapon, mint Dr Dre, Mary J. Blige vagy Usher.

A csatorna operatőrei a hálón és a fürdőszobán kívül bárhova bepillantást nyerhetnek, bár az est csúcspontjának Liza egyszemélyes show-ját szánják, melynek keretében country- és popdalokat ad elő vendégeinek.

Korábban:
Készül Liza Minnelli reality show-ja