Sting nem örül a tucatnyi zajos új szomszédnak

Vágólapra másolva!
A BBC Fame Academy című zenei tehetségkutató versenye 12 legjobbját beköltöztette Sting eleddig nyugalmas házának szomszédságába. A tévécsatorna kerek hétmillió dollárt fizetett ki a kúriáért.
Vágólapra másolva!

A BBC szakemberei már hónapokkal ezelőtt keresztül-kasul bejárták egész Nagy-Britanniát, hogy az American Idolcímű vetélkedő angol megfelelőjéhez ifjú tehetségeket keressenek. A verseny most a finisbe ért, s a producerek azt tervezik, a Sting-villa tőszomszédságába költöztetik a tucatnyi még esélyes indulót.

Bár a 4,5 millió dolláros villa szomszédságában álló ház több mint hétmillió dollárjába került a csatornának, biztosak benne, hogy a megnövekedett publicitás miatt bőven megtérül majd a befektetés. Sting persze jóval kevésbé boldog a tizenkét újonc szakmabeli miatt. Mint mondta, egyrészt tart a zsivajtól, másrészt biztos benne, hogy az egész környék tele lesz pofátlan újságírókkal és lesifotósokkal, márpedig ő már szeret nyugiban, a családja társaságában élni. Morgolódására a tévések csak annyit mondtak, szerintük a Grammy-díjas énekest egyáltalán nem fogja zavarni a tucatnyi fiatal tehetség, sőt, szerintük arra is van esély, hogy összebarátkozik kelletlenül fogadott új szomszédaival.