Britney és Fred "ártatlan" románca

Vágólapra másolva!
A Limp Bizkit együttes frontembere a zenekar hivatalos internetes honlapján közzétett naplójában Britneyhez fűződő viszonyáról vallott. Szerinte a sajtónak és saját rajongóinak is le kellene csillapodnia végre. Kapcsolatuk ugyanis végtelenül "egyszerű, tiszta, édes és ártatlan". 
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO

Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere nyilatkozott Britneyhez fűződő viszonyáról: szerinte a rajongói és a média túl sokat foglalkozik kettejük kapcsolatával.

"Sosem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök, de így alakult. Igen, ő egy népszerű popsztár, és történetesen az előző barátja egy szintén népszerű popsztár volt, akikkel sokat foglalkozott a média. Na és?! Mindenkinek le kellene csillapodnia végre" - írta az együttesének hivatalos honlapján közzétett naplójában.

A Limp Bizkit honlapjahttp://www.limpsite.com/Britney Spears honlapjahttp://www.urcute.com/A dal, amelytől libabőrös leszel!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36462

Durst szerint ugyanis a média értelmetlen felhajtást csap a hír körül. "Őszintén szólva mindketten nagyon unjuk már, hogy ekkora ügyet csináltak a kapcsolatunkból. Kinek mi köze hozzá, hogy én kivel vagyok!!! Mégis mindenki ezzel foglalkozik, holott ez csak rám és Britneyre tartozik. A média pedig folyamatosan azon mesterkedik, hogy a drámai hatás kedvéért minél több ellentmondást és hazugságot vigyen a történetbe. Holott ami köztünk van, az valójában végtelenül egyszerű, tiszta, édes és ártatlan!" - avat be Durst.

Rajongóinak is megmondta a magáét, amiért azok nem vették jó néven, hogy egy popsztárral randevúzik. "Azt várjátok tőlem, hogy ne kedveljek valakit, pusztán azért, mert nektek nem szimpatikus?! Ti vagytok az én családom, és én tisztelettel viseltetek irántatok, de elvárom tőletek, hogy ti is tiszteljetek. Sosem állt szándékomban ilyesmibe keveredni" - magyarázta az énekes.