Már készülnek a Grammy fellépői

Vágólapra másolva!
Már készül a Grammy-díjátadáson fellépő előadóművészek tetemes listája. A neves rendezvényen csaknem  minden zenei műfaj rajongói találnak majd kedvükre valót.
Vágólapra másolva!

A február 8-i Los Angeles-i Grammy-díjkiosztó ugyan még kicsit odébb van, de már alakul az a sztárnévsor, melynek szereplői élő produkcióval szórakoztatják majd a jelen lévő és a tévékészülékek előtt ülő nézőket.

A hölgyek közül Christina Aguilera az egyik legnépszerűbb fellépő, aki a hangján kívül várhatóan szexis ruhadarabjaival - vagy annak hiányával - is megpróbálja majd magához vonzani a férfi nézők tekintetét. A tinilányok láthatják nagy kedvenceiket, Justin Timberlake-et és Sean Pault, a hip-hop stílus művelői közül a Black Eyed Peas együttes és az OutKast elnevezésű duó is szerepel a névsorukon.

A countryzenét Martina McBride szolgáltatja, míg a mai modern rockot a The White Stripes képviseli majd. A diszkós, funkys, soulos zenei világba a veterán Earth, Wind and Fire csapat, a George Clinton and Parliament Funkadelic, valamint a Robert Randolph and the Family Band viszi majd el a közönséget. Minőségi rockzenével pedig várhatóan Sting ajándékozza meg a műfaj kedvelőit.