George Michael támadja Madonnát

Vágólapra másolva!
George Michael azzal vádolta a 45 éves Madonnát, hogy pusztán azért csókolózott a színpadon Britney Spearsszel és Christina Aguilerával múlt év augusztusában az MTV Video Music Awards-díjkiosztón, hogy jobban vigyék az American Life című lemezét.
Vágólapra másolva!

"Nagyon tisztelem Madonnát, de elszörnyedtem azon, ami az MTV díjkiosztón történt. Nem értem, miért csókolózott olyasvalakivel, aki feleannyi idős, mint ő, és két arasszal feljebb vannak a mellei. Hiszen ő Madonna, akinek ilyesmire nincsen szüksége. Olyan érzésem volt, hogy ráeszmélt,: nem jól fogy a lemeze, és hat hét után azt látjuk tőle, hogy egy színpadon van Missy Elliott-tal, Christina Aguilerával és Britneyvel. Én különben sem tartom rossznak ezt a lemezt. A dalszövegeket ambiciózusnak vélem, és producerként is nagyon tetszik a korong" - mondta George Michael, aki nyilván rájött, hogy dicsérnie is kell, ha hitelesen akar bírálni.

A WENN még megemlíti, hogy George Michael újabban nem hajlandó a fiataloknak írni zenét, boldogan átengedi ezt a feladatot Justin Timberlake-nek, Eminemnek és társaiknak. Az énekes - aki a napokban adta ki legutóbbi, Patience című lemezét - azt állítja, elég nagy az ő rajongótábora, nem akar új piacot meghódítani.

"A saját generációmnak írok, nem próbálkozom azzal, hogy a fiatalokat is bevonjam" - mondta George Michael, aki nem állja meg, hogy ne szóljon le egyes hozzá hasonló korú előadóművészeket, akik a fiatalokat próbálják elvarázsolni. "Máskülönben megpróbálhatnám megcsókolni Justin Timberlake-et és Eminemet, különben is, Elton John ezt már megpróbálta. Na jó, inkább ne menjünk ebbe bele" - tette hozzá.