Victoria Beckham védi a férjét

Vágólapra másolva!
Victoria, a Real Madrid futballsztárjának felesége a körömszakadtáig védi férjét: brit lapértesülések szerint három hölgy is azt állította, hogy szenvedélyes viszony fűzte David Beckhamhez.
Vágólapra másolva!

"Nem hiszek ezeknek a nőcskéknek, akik tönkre akarják tenni a házasságomat" - mondta Victoria Adams, a Spice Girls volt énekese egyik barátnőjének. - "David szava számomra szent és ő váltig állítja: mesebeszéd az egész."

Az egykori popsztár, bizonyítandó férjébe vetett hitét, mamájával, Sandra Adamsszal együtt, vasárnap este tüntetően megjelent a Bernabeu-stadionban a Real Madrid-Osasuna összecsapáson, amelyen a fővárosi elitklub csúfos, 3-0-ás vereséget szenvedett.

A házaspár hétfőn hazautazott Hertfordshire-i házukba, a "Beckingham Palace-ba", hogy közös nyilatkozatban tisztázzák az ügyet, s megfelelő jogi lépéseket tegyenek. A futballsztár és felesége eddig még nem szólalt meg nyilvánosan az ügyben.

Az első hírek, amelyeket az egyik legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun szellőztetett meg egy hete, arról szóltak, hogy Beckham a holland Rebecca Loosszal, személyi segítőjével, csalta meg a feleségét, majd tovább dagadt a botrány, s egy spanyol topmodellel, Esther Canadasszal is hírbe hozták a klasszist. Végül megszólalt egy maláj születésű brit szépség, aki szintén azt állította, hogy a futballista - miután egy partin megismerkedtek - azonnal a hotelszobai ágyába invitálta őt.