Vágólapra másolva!
Mariah Carey csillaga leáldozóban van. Glitter című lemezének és filmjének viszonylagos csődje után a Glitter kijött DVD-n is, és minden idők egyik legeladhatatlanabbjának bizonyult.
Vágólapra másolva!

Mariah színészi karrierje egyre katasztrofálisabb - debütáló filmjéről, a Glitterről készített DVD-k eladása gyakorlatilag lehetetlen.

A dúskeblű Mariah az énekes karrierre vágyó Billie-t alakította Mel B barátja, Max Beesley mellett a filmben, mely mind a kritikusok körében, mind a nézettségét tekintve súlyos kudarcot vallott.

Nagy-Britanniában a film olyan gyenge érdeklődést váltott ki, hogy a mozik a vetítések kezdete után azt szinte azonnal levenni kényszerültek műsorukról.

Az Amerikában két hete, január 14-én megjelentetett DVD-kből eleddig mindössze kétszáz példány kelt el, ami még hazánkban sem számítana éppen soknak, de a hatalmas felvevőpiacnak számító Egyesült Államokban szinte hihetetlen bukás.

Egy hollywoodi menedzser szerint ez "a valaha DVD-n megjelentetett filmek legszerencsétlenebbike".

Az eladási statisztikák hírei most a legrosszabbkor érkeztek, Carey ugyanis éppen új kiadót keres, miután a múlt héten a Virginnél felmondták többmilliós szerződését.

Korábban:

Carey távozott az EMI-tól
Carey inkább egy disznóval lépne fel
Mariah az idei év legnagyobb vesztese