Britney Spears az alkoholhoz menekül

Vágólapra másolva!
Egyre féktelenebb éjszakai tivornyákkal próbálja vigasztalni magát a tinisztár Britney Spears, aki barátai szerint szakítása miatt menekült az alkoholhoz.
Vágólapra másolva!

Britney Spears barátai komolyan aggódnak az énekesnő miatt, aki Justin Timberlake-kel való szakítása óta egyre többször néz a pohár fenekére

"Britney lefelé halad a lejtőn. A magánéletében mostanában minden a pia körül forog. Ha nem szedi össze magát, könnyen olyanná válhat, mint sok sztár, akik túl fiatalon jutottak fel a csúcsra" - nyilatkozta egyik barátja a Daily Star című bulvárlapnak.

A sztár minap egy londoni szórakozóhelyen mulatozott, s illusztris vendégek valamint a sajtó képviselői előtt sikerült teljesen kiütnie magát.

A részeg Britneyt úgy kellett kivonszolni a bárból, és betuszkolni a limuzinjába. De az énekesnő ott sem nyugodott le, és az autó ablakán kihajolva kiabált és integetett a bámészkodóknak, míg majdnem kizuhant.

Nem Britney az egyetlen tinisztár, akit a népszerűség az alkohohoz vagy a drogokhoz kerget. Többek közt Drew Barrymoore és Leonardo DiCaprio is megsínylette a korai sztárságot.

Korábban:
Justin szétdobálta a Playstationt
Justin egyéjszakás kalandokkal vigasztalódik

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival!