A Stones léghajóról indul világot hódítani

Vágólapra másolva!
A Rolling Stones 40 éves szinpadi jubileumát ünnepelendő turnézni indul. A nagyszabású koncertkörút kihirdetésének is megadják a módját: csütörtökön egy léghajón lebegnek a New York-i Van Cortlandt Parkba.
Vágólapra másolva!

A Rolling Stones három éve fejezte be a két évig tartó világ körüli turnéját, most újra útra kel. A Stones ugyan az utóbbi időben visszafogta magát mind az élő fellépések, mind a stúdiómunkák terén, most az első színpadi fellépés 40. évfordulójának tiszteletére mégis - talán utoljára - világ körüli turnéra indulnak.

A körút állomásait és időpontjait egyelőre titokban tartják, a bejelentés a léghajó május 9-i landolását követően hangzik csak el. A BBC zenei szakértői mégis tudni vélik, ez lesz a 2002-es év leggrandiózusabb rockturnéja.

Nem ez az első eset, hogy extrém körülményeket választ a Stones New Yorkban a koncertkörutak bejelentéséhez. 1975-ben leállt miattuk a forgalom, mert egy kamionról a Brown Sugart játszották, 1989-ben pedig egy, a központi vasúti pályaudvaron veszteglő szerelvényben tartottak sajtótájékoztatót.


Korábban:
Fény derült a Beatles drog-rejtekhelyére
Jagger marad a Virginnél
A Stones is nemet mond a királynőnek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Rolling Stones albumaival!