Jacko már levegőt sem kapott

Vágólapra másolva!
Michael Jackson újabb operáción van túl - ezúttal azonban az egészsége érdekében feküdt a kés alá, ugyanis már levegőt sem kapott.
Vágólapra másolva!

Fotó: EPAA sztár plasztikai műtétek sorozatának segítségével elérte, hogy orra szinte a lehetetlenségig elkeskenyedett, olyannyira, hogy már a levegővétel is gondot jelentett.

Emlékezetes a kép, mikor is Jacko hónapokon keresztül csak egy maszkban volt hajlandó nyilvánosság elé lépni, ebben nyilatkozott, utazott, s fellépéseket sem vállalt. Ekkoriban terjedt el az azóta sem tisztázódott esetről szóló hír, miszerint egy koncerten Jacko orrának egy darabkája egyszerűen leesett.

Azóta ez már a második műtét. Egy szemtanú, aki az egyik amerikai tévéműsor felvételén közelről is látta a megasztárt, élményeiről a következőket nyilatkozta az amerikai Globe című lapnak: "Nagyon meglepődtem, amikor megláttam. Teljesen más volt az arca. Amikor közelebbről is megnéztem, rájöttem, hogy mindössze az orra lett szélesebb, és ezt látszólag büszkén mutogatta mindenkinek."

Jacko mindössze két orrplasztikát vallott be, de egyes források szerint már a hetediken is túl van, s egyszerű matematikai műveletek után inkább ez utóbbi véleménynek kell igazat adnunk.

A legutolsó műtét mindenesetre határozott javulást hozott. Az egyik New York-i plasztikai sebész, Dr. Bruce Nadler, aki tanulmányozta a sztár arcán bekövetkezett változtatásokat, a következőket mondta: "Biztos nehezen kapott már levegőt. A rendkívül fitosra változtatott orrból arra lehet következtetni, hogy egyértelműen roncsolódott a légzésben aktívan szerepet játszó terület.

Bizonyára a száján keresztül vett levegőt, és egy énekes esetében ez bizony komoly problémát okozhat," - véli a szakember.

Korábban:
Jacko a nagypolitikában
Jacko rajongói tiltakoznak a Sonynál

Fórum:
Michael Jackson

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Michael Jackson albumaival!