Paul McCartney kidobta jegygyűrűjét

Egy kiadós vitát követően Sir Paul McCartney kidobta menyasszonya, Heather Mills 15.000 fontot érő eljegyzési gyűrűjét.

A pár Miamiban volt, és az egyik ottani hotelban robbant ki közöttük a viszály. 'Mr. McCartney emberei megkértek bennünket, hogy keressük a gyűrűt, melyet meg is találtunk ésnmásnap visszajuttattuk a sztár londoni stábjának' - mondta a szálló egyik vezetője, Rudolph Gimmi.

A hotel szóvivője, Carmen Ackerman a következőképpen kommentálta az eseményeket: 'Történt valami, és Heather gyűrűje leesett a teraszról. Paul és ő rendkívül feldúltak voltak a történtek miatt. A gyűrű kereséséhez azonnal hozzáfogtunk. Szakadt az eső, a biztonsági embereink négykézláb kutattak. Paul és Heather elutaztak, de megígértük neki, hogy folytatjuk a keresést. Még fémdetektort is kölcsönöztünk, de később mégis az egyik biztonsági őr talált rá egy bokor alatt, aki zseblámpával kereste az ékszert'.

A vendégek állítólag hallották, amint Sir Paul McCartney azt kiabálta, hogy: 'Nem akarlak elvenni, kész, nem lesz esküvő'. Az egyik biztonsági őr is hallotta az említett mondatot, majd azt követően elmondása szerint a következő történt: 'Egy ideig még üvöltözött, hogy nem lesz esküvő, majd Sir Paul McCartney megjelent az erkélyen, kidobta a gyűrűt és beviharzott. Egy ideig még hangosan vitáztak, majd elcsendesedtek'.