Megrohamozták a Death Row kiadó irodáit

Vágólapra másolva!
Razziát tartott a rendőrség a többek között 2 Pac lemezeit is megjelentető Death Row kiadó irodáiban és a tulajdonos rap mogul Suge Knight által tulajdonolt számos ingatlanban. A rendőrség három embert gyilkosság, kettőt marihuánabirtoklás vádjával tartóztattak le.
Vágólapra másolva!

Razziát tartottak a rendőrök november 14-én a Death Row kiadó irodáiban és a tulajdonos rap mogul Suge Knight által tulajdonolt számos ingatlanban. Három személyt - Peter Kelyt, Michael Leroy Payne-t és Koredell Depree Knoxot - őrizetbe vettek, és gyilkosság kitervelésével vádolnak. Egyikőjük szabadlábra helyezését sem engedélyezte a bíróság, óvadék ellenében sem. A rendőrség nem adott több magyarázatot az esetről, bár azt bejelentette: sem Tupac Shakur, sem Christopher Wallace, vagyis Notorious B.I.G. halálához nincs köze a letartóztatásoknak.

Ugyanígy azt is kijelentették, hogy bár az általa birtokolt ingatlanokban is házkutatást tartottak, a kiadó számtalan legendával övezett feje, Suge Knight sem gyanúsítottként szerepel az eljárásban. Knight augusztusban szabadult ki a börtönből, ahol is ötéves büntetését töltötte.