Vágólapra másolva!
A Turner médiabirodalom magába szippantotta Justin Timberlake-et is. Az NSync egy ideje magányosan is próbálkozó énekese sportriporternek szegődött a TNT-hez, ahol golfról, kosárlabdáról és autóversenyzésről tudósít majd.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

"Izgatottak vagyunk, hogy vajon a sport és a szórakoztatás világának ilyetén összetalálkozása milyen újdonságokat hoz majd. Justin nem csak az NBA, de a sport egésze iránti lelkesedése és érdeklődése merőben új és fiatalos lendületet adhat közvetítéseinknek." - így a csatorna egyik szerkesztője. A mindössze 22 éves sztár feladatai közé tartozik majd az NBA-meccsek elemzése mellett a NASCAR autóversenyek és a PGA golfbajnokság közvetítése is.

Justin, aki bevallottan fanatikus sportrajongó, nemrégiben készített interjút a legendás kosárlabdázó Earwin "Magic" Johnsonnal egy adás számára, mely a kosárlabdázás régi és új formái közti különbségeket volt hivatott feltárni. Ha Justin riporteri karrierje csak részben is olyan sikeres lesz, mint énekesi diadalmenete, a TNT jól döntött. A sztár sorsfordító bemutatkozó lemeze, a Justified több mint két és fél millió példányban kelt el, s már készül az újabb NSync-album is.

Britney Justinnál töltötte az éjszakát/axetazis/20030424britney.htmlJustin, Nelly és a Playboy-lányok/axetazis/20030226justin.html