Aguilera túl szexi volt az MTV-nek

Vágólapra másolva!
Az MTV nem hajlandó bemutatni Christina Aguilera legújabb dala, a Can't Hold Us Down-hoz készült videoklip eredetijét, mivel az szerintük túlságosan is szexcentrikus, és megzavarhatná az énekesnő tinirajongóit. A popdíva azonban számos férfi kollégájára hivatkozott, akik sorra tűnnek fel hasonló vagy még durvább dalszövegekkel és klipekkel, amelyek gond nélkül átjuthatnak a rostán
Vágólapra másolva!

A "szexi szőke" imidzsére gondosan ügyelő Christina Aguilera hadat üzent az MTV brit zenei csatorna vezetőinek, amiért azok csak cenzúrázva hajlandóak bemutatni legújabb, Can't Hold Us Down című dalához készült fülledt erotikával tűzdelt videoklipjét.

Az illetékesek szerint ugyanis a kérdéses klip vállaltan szexcentrikus, túlságosan is merész, tekintve, hogy az énekesnő rajongótábora jórészt tizenéves lányokból áll.

Christina szerint azonban másról van szó: úgy gondolja, csupán azért részesül más bánásmódban, mert nők esetében még mindig kevésbé fogadják el a szexualitás nyílt kifejezését. Azzal érvelt, hogy számos férfi rapper jelenik meg hasonló vagy még durvább dalszövegekkel és klipekkel, amelyek gond nélkül átjuthatnak a rostán.

"Azért ez elég nevetséges. Tele van a tévé olyan hip-hop videókkal, amelyek szexuális tárgyként mutatják be a nőt, de ha egy nő csinál ilyet, azon mindenki megbotránkozik. Úgy tesznek, mintha én lennék az első a világon, mintha soha senki nem tett volna ilyet korábban, mintha Madonna sose létezett volna. Mintha sosem láttak volna olyan nőt, aki tisztában van a szexuális vonzerejével, a testével, és teljes mértékben uralja azt" - ecsetelte az 1999-es Genie in a Bottle című debütáló dalának álmodozó tekintetű szőkéjéből popdívává formált énekesnő.