Férje hadat üzent Liza Minnellinek

Vágólapra másolva!
"Nagyon csúnya dolog lesz" - jegyezte meg a válóperes eljárással kapcsolatban David Gest producer, Liza Minnelli negyedik férje. Gest a válás hivatalos bejelentése után kijelentette: nem fogja megkönnyíteni az énekesnő dolgát.
Vágólapra másolva!
Liza Minnelli és férje, David Gest

Liza Minnelli, a Cabaret című musical egykor ünnepelt sztárja elválik negyedik férjétől. Az 56 éves énekes-színésznő és a producer-koncertszervező David Gest házassága alig több mint egy évig tartott.

A pár néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a hírt, bár a találgatások már korábban elkezdődtek, mivel Liza és David több hete külön élnek: a férj Hawaiion, a feleség pedig manhattani otthonukban lakott.

Liza és David 16 hónappal ezelőtt, egy nagyszabású esküvő keretében esküdött örök hűséget egymásnak. A meghívottak listáján olyan hollywoodi hírességek szerepeltek, mint Elizabeth Taylor, Sir Elton John, Sir Anthony Hopkins, Lord Lloyd Webber és Mia Farrow, az esküvői tanú pedig az egykor szintén jobb napokat látott Michael Jackson volt.

Természetesen nincsenek pontos értesülések arról, vajon mi lehetett kettejük elhidegülésének oka. Egyesek szerint Minnelli állandó italozása lehet a hibás, míg más források szerint Gest egy, a So Graham Norton című brit tévéshow-ban tett megjegyzése mélyítette el a válságot. Gest ugyanis kijelentette, hogy hitvese - egy 2 évvel ezelőtt jelentkezett betegség következtében - "borzasztóan kövér lett". "Lizát majd szétvetette a düh. Nagyon érzékeny a súlyára" - mesélte a pár egyik közeli ismerőse.

Gest a válás hivatalos bejelentése után kijelentette: nem fogja megkönnyíteni az énekesnő dolgát. "Nagyon csúnya dolog lesz" - jegyezte meg a válóperes eljárással kapcsolatban.