Svájcban temetik el Robert Palmert

Vágólapra másolva!
Robert Palmer szülei és 22 éves lánya úgy döntöttek, az énekest svájci otthonának közelében helyezik örök nyugalomra. Az 54 éves zenész minden valószínűséggel szívrohamban halt meg.
Vágólapra másolva!

Robert Palmer családja úgy döntött, svájci otthonának közelében temetik el az 54 éves énekest, akit néhány nappal ezelőtt egy párizsi szállodában ért a halál.

"A holttestet átadták a svájci hatóságoknak, a francia rendőrség nem indít vizsgálatot az ügyben. A halál oka egyelőre nem ismeretes, de minden jel arra mutat, hogy Robert halálát szívroham okozta" - nyilatkozta Nick Carter, az énekes menedzsere, aki egyúttal hozzátette: Palmert svájci otthonában, Luganóban helyezik majd örök nyugalomra. Szülei, Les és Ann, valamint 22 éves lánya, Jane nemrégiben Svájcba érkeztek, hogy megtegyék a szükséges előkészületeket.

"Robert az elmúlt 15 évben Svájcban élt, és azt hiszem, Lugano az, ahol nyugodni szeretne. Azt mondta egyszer, ez az első hely, ahol otthon érzi magát" - tette hozzá Carter.

Robert Alan Palmer 1949. január 19-én született, édesapja a brit tengerészetnél szolgált. Gyermekkorában megtanult játszani gitáron, dobon, basszusgitáron és harmonikán, majd számos brit együttes tagja volt. A nyolcvanas években a Simply Irresistible című dalával lett igazán közismert világszerte.