Linkin Park: forró koncert Texasban

Vágólapra másolva!
Az idei Summer Sanitarium koncertek közönségének túlnyomó része a legnagyobb név, a Metallica miatt vásárolta meg jegyét, így a többi csapatnak komolyan össze kellett kapnia magát, hogy ne türelmetlen füttykoncert legyen a reakció.
Vágólapra másolva!

A Metallica előtt fellépő zenekaroknak - Mudvayne, Deftones, Linkin Park és Limp Bizkit - igencsak meg kellett dolgozniuk a Hetfieldékre váró nézők kegyeiért, így a legtöbb banda többet nyújtott a megszokottnál. Úgy gondolta a Linkin Park legénysége is, hogy az átlagosnál erősebb, dinamikusabb fellépések voltak, mert a texasi koncertjeikből összeállított anyagot kiadják CD és DVD formában is. A jövő hónapban megjelenő Live In Texas tartalmazza a houstoni Reliant Stadiumban augusztus 2-án, és a Texas Stadiumban, augusztus 3-án felvett anyagok javát: mindkét napon a zenekar napnyugta előtt, füllesztő kánikulában lépett színpadra és még egy rövid vihar is megzavarta a csapatot.

A 2000-ben megjelent Hybrid Theory és a 2003-as Meteora című albumról is lesznek dalok a korongon - utóbbi lemez az eladási statisztikák szerint immár tripla platina.