P. Diddynek a szíve is aranyból van

Vágólapra másolva!
P. Diddy, a kétes hírnevű rapsztár elhatározta: lefutja a maratoni távot. A New York Maraton kapcsán nem kevesebb, mint egymillió dollárt adományoz New York iskolái javára, miközben abban reménykedik, hogy az embereknek a szeretet és nem pedig a csajozós partik jutnak majd eszükbe róla.
Vágólapra másolva!

P. Diddy új módszerrel igyekszik rajongókat toborozni. A híres-hírhedt rapzenész ugyanis benevezett a hétvégén megrendezendő New York Maratonra - adta hírül az IMDb.com.

A leleményes és hasznos ötleteiről ismert, arany ékszerekkel és drágakövekkel teleaggatott Diddy jótékonysági céllal rohangálna New York utcáin. Maratoni futása kapcsán egyrészt egymillió dollárt adományoz a New York-i iskolák javára, másrészt egy kissé árnyalhatja a róla kialakult képet.

"Azt hiszem, nagyszerű élmény lesz. Most alkalmam nyílik arra, hogy valami olyasmivel is foglalkozzam, amivel mindig is szerettem volna. Megadatik a lehetőség, hogy felhívjam az emberek figyelmét a gyermekegészségügy és az oktatás fontosságára. Az emberek többnyire csak a csajozós-partizós oldalamat ismerik - holott a gyerekek ezeknél sokkal fontosabbak a számomra. Azt akarom, hogy tudják, harcolok a gyermekekért, különösen New York gyermekeiért. A maratoni futás életem egy másik szelete. Nem azt akarom mondani, hogy hirtelen egész más ember lettem, megvan a magam stílusa és ízlése, de nem ez motivál az életben. Imádom a gyerekeket, és van némi befolyásom, amelyet jó célokra akarok használni. Ez olyasvalami, amit tiszta szívemből érzek" - nyilatkozta a rapper, aki tervei szerint kevesebb, mint négy óra alatt teljesíti majd a több mint 40 kilométeres távot.