Michael Jackson még hét gyereket akar

Vágólapra másolva!
Az egykori popkirálynak már van három gyermeke, de úgy tűnik, hogy nem elégedett meg ennyivel: szeretne még további hetet. Jackónak sok baja származott már túlzott gyerekszeretetéből.
Vágólapra másolva!

A Thriller és a Bad című slágerek előadója nem nyugszik, tízre szeretné növelni gyermekei számát. "Nagy családot akarok. Egyre több és több gyereket!" - nyilatkozta egy Los Angeles-i rádióban, Rick Dees műsorában. A Jackson 5 nevű családi csapattal feltűnt popsztár arról beszélt, hogy több gyereket szeretne, mint amennyi apjának volt - márpedig kilencen voltak testvérek a Jackson családban, írja az MSN. Mivel legkevesebb hét kisfiút és kislányt szeretne adoptálni az énekes, szükség lehet a neverlandi birtokon lévő kúria átépítésére is.

"Nincs arról szó, hogy neki lenne egy konkrét stratégiája. Arról sem tudok, hogy kapcsolatban lenne egy szervezettel, gyerekek örökbefogadása ügyében. Ha mégis ezt mondta, akkor ez inkább csak a gyerekszeretetéről szólhatott" - kommentálta a hírt Jacko sajtósa.

Jacko és a pedofil-botrány

Februárban arról írtunk, hogy előkerültek annak a tíz évvel ezelőtti pernek az anyagai, melynek során Michael Jacksont pedofíliával vádolták. "Michael Jackson a számba tette a nyelvét. Mondtam neki, hogy ez nem tetszik" - többek között ez áll az akkor 13, ma 22 éves kaliforniai fiú vallomásában, akinek személyét mindmáig jótékony homály fedi. A pert egyébként annak idején ejtették, mivel a popsztár húszmillió dollárral engesztelte ki a felháborodott szülőket.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Prince: ég és föld között

Jacko tavaly novemberben Németországban tartózkodott, s egy rémisztő jelenet sokkolta a nézőket. Történt ugyanis, hogy a sztár szállodai szobája ablaka alatt összegyűlt rajongók kérésére megmutatta a tömegnek legkisebb gyermekét. Az örömteli összejövetelből azonban csaknem tragédia lett: miközben Jacko a letakart arcú, Prince névre hallgató csecsemőt egy kézzel tartva a korlát fölé emelte, majdnem elejtette őt. Végül sikerült megragadnia, s meglehetősen feldúlt arccal szó nélkül visszarohant a szobába.

Hivatalosan is elnézést kért a rajongóktól és az egész világtól, amiért gyermekének életét veszélyeztette. "Szörnyű hibát követtem el. Elragadott a pillanat izgalma. Soha nem veszélyeztetném szándékosan a gyermekeim életét."