Nem vádolják a Coldplay énekesét

Vágólapra másolva!
Chris Martin idén nyáron bezúzta egy lesifotós autójának szélvédőjét, mert az megpróbált képeket készíteni róla szörfözés közben. Az ausztrál rendőrség ejtette az énekes ellen felhozott vádakat.
Vágólapra másolva!

Jon Lister, egy ausztrál lesifotós idén júliusban feljelentést tett a rendőrségen Chris Martin, a Coldplay énekese ellen. Greg Carey nyomozó elmondta: a zenész épp a Sydneytől északra fekvő Byron Bay egyik strandján szörfözött kedvesével, Gwyneth Paltrow-val, amikor megpillantotta az őt fotózó újságírót. Mire a lesifotós visszaért a kocsijához, Chris egy kővel bezúzta annak szélvédőjét, és leeresztette a kerekeit.

A 26 éves zenész kihallgatásakor nem is próbálta tagadni a történteket. "Mr. Martin elismerte: elveszítette az önuralmát, amikor megpillantotta a fotóst, mivel az már hosszú ideje zaklatta őt. Ezért törte be a kocsi szélvédőjét és engedte ki a kocsi kerekéből a levegőt" - mondta Greg Carey.

Az énekest ügyvédje képviselte a tárgyaláson, aki arra kérte a bíróságot, ejtsék a védence ellen felhozott vádakat - az azonban, hogy milyen alapon, egyelőre nem teljesen világos.

Chris Martin és csapata eredetileg a Sydneyben rendezett Splendour in the Grass fesztiválra érkezett a kontinensre.