Aguilera nem sieti el az esküvőt

Vágólapra másolva!
Az énekesnő - aki már jó ideje nincs túl jó kapcsolatban riválisával - ismét becsmérlőleg nyilatkozott Britney Spears kissé bizarr esküvőjéről.  Miközben szánalmasnak nevezte a körülményeket, hitványnak a partit, azért beszélt valamit magáról és új kislemezéről is, hiszen ne feledjük, ő mégiscsak egy énekesnő.
Vágólapra másolva!

Aguilera csak pár napig maradt csendben, majd újra megjegyezte újságírók előtt, hogy a barátjával, Jordan Bratmannel kötendő esküvőjén nem melegítőben fognak mutatkozni és hamburgert sem adnak majd a vendégeknek - így utalt a szőke vetélytárs furcsa lagzijára. A Carwash című új kislemeze megjelenése adta az apropót, hogy ismét figyeljenek szavaira és beszóljon Britneynek.

A 23 éves énekesnő szerint sokan szeretnének hamar túllenni az esküvői ceremónián. "Ha ez jó nekik, akkor jó. Én nem fogom elsietni" - nyugtatta meg híveit. "Lehet, hogy Britney azért ment férjhez, hogy felkeltse mások figyelmét, de én már nem ismerem őt igazán. A férfit sem ismerem, akihez hozzáment és őt sem" - magyarázta.

"Úgy érzem magam, mint aki ragyog és igen nőies. Lenyűgöz engem ez a retro-stílus, ez a régi, hollywoodi bűbáj, ami Marilyn Monroe-ra emlékeztet. De mégiscsak egy lány vagyok. Szeretek játszani, ezért ez a kinézetem sem marad meg sokáig. Szeretek fejlődni, és szeretem arra bátorítani az embereket, hogy vessék le gátlásaikat és merjenek játszani, kockáztatni" - magyarázta a művésznő.

"Van rólam egy olyan kép, hogy én egy rossz lány vagyok, de valójában soha nem voltam az. Szerintem rendes lány vagyok, mindig is olyan voltam" - tette hozzá Christina, majd kislemezéről is ejtett pár szót. A Carwash című dal a Shark Tale (Cápamese) című sikeres rajzfilm betétdala is egyben.