Prince kerüli a nyilvánosságot

Vágólapra másolva!
Prince csak egyetlen dologhoz ragaszkodik visszatérése alkalmával - hogy magánélete tabu maradjon. Erre régebben is vigyázott.
Vágólapra másolva!

A Purple Rain című dal szerzője már régóta elrejti magánéletét a nyilvánosság elől, és most is, a Musicology címet viselő albumának megjelenése előtt is megfogadta, hogy nem fogja felhasználni magánéletét arra, hogy a lemezt népszerűsítse, írja a WENN.

"Az emberek amúgy is sok mindent összehordanak a magánéletemmel kapcsolatban, úgyhogy inkább megtartom magamnak. Ami meg a nyilvánosságot illeti, igyekszem kizárólag a zenére koncentrálni. Nincs bennem semmi rejtélyes, mondhatnám, hogy nyitott könyv vagyok, hiszen a zenémen keresztül kiderül, hogy ki vagyok valójában"- nyilatkozta az énekes.

A művész hat év után ismét turnéra indul: a koncertkörút első állomása március 29-én lesz Los Angelesben, amelyet 38 további show követ az Egyesült Államokban. Prince zenekarával, a nyolctagú New Power Generationnel indul útnak, és már adott is egy félórás koncertet az angyalok városában.