Hallgassa meg az R.E.M. új dalát!

Vágólapra másolva!
Az R.E.M. együttes lehetővé tette a rajongóknak, hogy már megjelenés előtt meghallgassák a Leaving New York című dal teljes verzióját.
Vágólapra másolva!

A csapat feltette a honlapjára a dalt, így egy kattintással nyomban meghallgathatja bárki. A szerzemény kislemezen szeptember 27-én kerül majd a boltokba, ezt pedig az együttes 13. stúdióalbuma követi: az Around The Sun október 4-én jelenik meg.

A 13-as szám bűvöletében: a lemezen 13 dal lesz hallható. Ez az első olyan R.E.M. album, melynek címe egyben egy rajta szereplő dal címe is egyben.

Mint már korábban megírtuk, az R.E.M. tagjai sem favorizálják túlzottan George W. Busht, így csatlakoztak Bruce Springsteenhez és több neves, amerikai zenészhez, akik Vote For Change (Szavazz a változásra!) címmel koncertturnéra indulnak, hogy voksokat gyűjtsenek a demokrata jelölt, Kerry mellett.

Az R.E.M tagjai öt koncerten lesznek jelen, aztán pedig kezdődik észak-amerikai turnéjuk: Miki egér és Donald kacsa birodalmában, Orlandóban még kampányolnak, majd október 13-án (itt is 13) Los Angelesben kezdődik a fellépéssorozat. A zenekar 25 koncertet ad november végéig az Államokban - Denver a célállomás -, és csak ezután jönnek Európába.