Kylie megbolondítja Angliát

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue, az ausztrál "minibombázó" jövő tavaszi nagy-britanniai turnéjára két órán belül elkapkodták a jegyeket - még a pótkoncertekre is.
Vágólapra másolva!

Glasgow-ban március 19-én lesz az első bulija, amit még kettő követ a skót városban, de Birminghamban és Manchesterben sem volt elég a helyieknek egy koncert, ezekben a városokban is kettőt-hármat kell tartania az énekesnőnek. A londoni Earl's Courtban is két fellépése lesz május első két napján.

A "Kylie: Showgirl - The Greatest Hits Tour"-ra két évi szünet után kerül sor, a koncertkörút elé nagy várakozással tekint a 36 éves popsztár, ugyanis a kétórás show-ban szeretné elénekelni pályafutása minden slágerét, de tartogat néhány meglepetést is.

A piac megdolgozása november 15-én elkezdődik az Ultimate Kylie című slágergyűjteményének a megjelentetésével, amely az 1987-ben indult énekesnő első válogatáslemeze lesz.

A karácsonyi hanglemezpiacon "testvérharc" várható, ugyanis húga, a 33 éves Dannii Minogue is új album kiadására készül, amely már az 5. lesz a sorban. A korongról kimásolt első kislemeze, a You Won't Forget About Me máris nagy siker Angliában. Válaszként Kylie az I Believe In You című dalt kínálja a rajongóinak december elején.