Robbie Williams drogos múltjáról beszélt

Vágólapra másolva!
Robbie Williams a Take Thattől való elszakadás után a kokain, az extasy és az alkohol rabjává vált, de végül - többé-kevésbé - sikerült legyőznie a szenvedélybetegségét.
Vágólapra másolva!

Az énekes nemrégiben a Real Radio FM-nek nyilatkozva elmondta, hogy egy időben a kábítószer rabja volt - majd finoman utalt rá, hogy nem hagyott fel teljesen a drogfogyasztással. "Még mindig drogoznék, ha nem híztam volna akkorára, mint egy repülőgéphangár. Fantasztikus időszak volt az életemben. A legjobb dolgok egy része is drogok hatása alatt történt velem. Nem azt mondom, hogy akkor irány és kezdjetek el drogozni, de az az igazság, hogy élveztem" - lelkendezett Robbie Williams.

Amikor a brit riporter arról kérdezte, hogy biztos-e magában a tekintetben, hogy továbbra is tiszta marad, Robbie Williams annyit mondott: "Nem, egyáltalán nem vagyok biztos." Az Evening Standard című lap szerint már befejezte a drog-rehabilitációs programot, így jelenleg viszonylag egészségesen él. A Budapesten is fellépett előadó a Take Thattel futott be, majd szólópályafutása során lett élvonalbéli sztár - miközben 1995 óta csak kábítószerrel tudta elviselni a hírnévvel együtt járó felhajtást, pompát és a nyomasztó rajongást.

A rengeteg nővel hírbe hozott énekes a karácsonyt a jelek szerint kozmikus magányban tölti, ugyanis a napokban arról panaszkodott, hogy nem lesz senki mellette az ünnep során. "Egy hercegnőt akarok találni. Szükségem van arra, hogy találjak valakit karácsonyig" - kesergett.

A közelmúltban az énekes Dél-Amerikát boldogította, utána visszarepült Európába, hogy a Greatest Hits lemezét népszerűsítse. Ennek megfelelően sok tévéshow és interjú várta december során, bejárta Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot.

Misunderstood című kislemeze december 6-án jelent meg.