Már csak egy nap a Comet-gáláig

Vágólapra másolva!
Lezárult a szavazás, és már csak egyetlenegy nap és kiderül, hogy kik nyerik Magyarország legrangosabb zenei díjátadóján a VIVA Comet-gömböket. Az idei év újdonsága, hogy eddig csak egy díjat osztottak ki, de 2005-ben már öt kategóriában öt gömböt ítél oda a közönség a legjobbaknak.
Vágólapra másolva!

A csütörtök este a Vasúttörténeti Parkban tartandó rendezvényen soha nem látott produkciók, különleges duettek és látvány show-elemekkel tarkított parádé várható majd. A fellépők között van Emilio, Erős vs. Spigiboy, a Fiesta, a Hooligans, L.L. Junior, Mester Tamás, Oláh Ibolya, a Puzzle, Roy & Ádám, a Sugarloaf, a Zorall és a VIVA tévé tájékoztatása szerint egy gigantikus meglepetés finálé is várható. Az est külföldi sztárvendégei a svéd Arash és a szintén svéd B.W.O., mindkét előadó Európa-szerte ismert slágereit játssza majd.

A legjobb női előadók közötti küzdelemben újra lejátszódhattak a tavalyi Megasztár legizgalmasabb pillanatai, hiszen Tóth Veronika és Oláh Ibolya is a jelöltek között van. A fiúknál sem maradt el a kakaskodás, hiszen Dopeman és Majka a VIVA Comet kapcsán ismét szembekerült egymással. Az együttesek harcában a legkedveltebb stílusok rajongói harcoltak kedvenceikért: kiderülhet, hogy a magyar közönség milyen zenét is kedvel leginkább. A DJ-k párbajában a klubok császárai mérkőztek, duóban és szólóban egyaránt. A videoklipek kategóriájában egy öttagú szakmai zsűri (Árpa Attila, Buza Sándor, Kentaur, Kolosi Péter és S. Hegyi Lucia ) döntötte el, melyik az idei év legjobb klipje.

Forrás: VIVA tv

A díjakat a közélet ismert szereplői adják majd át, így Árpa Attila a videoklip kategóriának, Szabó Erika (Tilda) a legjobb férfi előadónak, Sebestyén Balázs a legjobb női előadónak, B. Tóth László a legjobb DJ-nek és a tavalyi Comet-győztes Hooligans a legjobb együttesnek. A díjátadó házigazdája a VIVA népszerű műsorvezetője, Patrícia lesz, aki 3 éve van a csatornánál

Aki lemaradna a nagynak ígérkező buliról: a díjátadóról készült adás június 18-án 18.00-kor tekinthető meg a VIVA-n.