Pink szókimondó és szigorú lemezt ígér

Vágólapra másolva!
Pink eltökélt, nagyon elszánt: a 2004-es Try This című lemezénél egy sokkal jobbal akar visszatérni az élvonalba. Az említett korong Európában ugyan sikeres lett, de az amerikai rajongókat jobbára hidegen hagyta, és az énekesnő sem volt vele maximálisan megelégedve.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon is járt énekesnő tavaly augusztus végén fejezte be koncertturnéját, majd visszavonult egy kissé, családjával és kutyáival töltött pár hetet. Nemrég állt neki negyedik albumának, folynak az előkészületek.

"Ennyire nem éltem bele magam a zeneírásba a M!ssundaztood óta. Egy ideig arra gondoltam, hogy nem akarok még egy olyan dalt, mint a Family Portrait, nem akarok az interjúkon magamról beszélni. Amerikai nőként elmondhatom, hogy most ismét nagyon ki vagyok bukva, és ennek számtalan oka van" - nyilatkozta a napokban.

"Rengeteg dolog van, amiről beszélnem kell, így aztán el is mondom. Mindig is így éreztem az állatok jogaival, a hajléktalanokkal és a női egyenjogúsággal kapcsolatban, de valójában soha nem tettem semmit. Most azonban, hogy az emberek figyelnek a mondanivalómra, eljött az idő, hogy felemeljem a hangom" - mondta Pink, aki negyedik lemezének anyagát kezdte el felvenni az egyik New York-i stúdióban.

Az énekesnő jelezte, hogy az újabb dalok sokkal jobban fogják tükrözni lelkiállapotát, vágyait és a világról alkotott képét, mint a korábbi szerzemények. "Olyan anyagot szeretnék, ami egyesít minden olyat, amit én szeretek. Mindenféle zenét, amiket szeretek énekelni vagy hallgatni. Most ezen a 'házasságon' dolgozom. De azt hiszem, hogy nem fogok énekelni sem countryt, sem operát, sem semmi hasonlót" - nyugtatta meg híveit.