Britney ünnepel, férje tervezget

Vágólapra másolva!
Miközben Britney Spears vasárnap este Grammy-díjat kapott, második férje egyre inkább függetleníteni magát, és igyekszik kihasználni az ismertséget.
Vágólapra másolva!

Britney Toxic című felvétele nyert a vasárnap esti, 47. Grammy alkalmával dance kategóriában, ami azért nagy szó, mert Grammyt nem ítélnek oda akárkinek. Los Angelesben a szőke énekesnő élete első Grammyjét ünnepelhette, bár korábban már hatszor volt jelölt a legnevesebb zenei elismerésre. A dal a többszörös platinalemezen, az In The Zone című albumon található. Britney az 1999-es Baby One More Time óta az Egyesült Államokban 28 millió albumot adott el, a világban pedig 60 millió nagylemeze talált gazdára.

Időközben új férje kezd ráébredni arra, hogy ha elég talpraesett, ő is jócskán profitálhat kis felesége hírnevéből. Kevin Federline szeretne kilépni párja árnyékából, elege van abból, hogy Mr. Britney Spearsnek csúfolja a bulvársajtó. A korábbi háttértáncos a színpadi tevékenység helyett inkább a divatszakmába törne be, de mivel egyedül talán nem elég erős hozzá, Brinteyvel párban jönnének ki új ruházati termékekkel. A hírek szerint még idén megjelennének ruhákkal, "Pair a Dice" márkanévvel. Federline nyilatkozata szerint ő tervezi majd a férfiruházatot, míg Britney kreációt a nők viselhetik.

Mielőtt tavaly szeptemberben elvette volna az énekesnőt, Federline a You Got Served című filmben tűnt fel - ebben pedig éppen annak a Justin Timberlake-nek a háttértáncosát alakította, aki Britney korábbi párja volt. Azok az idők elmúltak, az új férj Shar Jackson színésznőt hagyta ott a Budapesten is fellépett Britneyért. Két gyereke van, egy kétéves és egy hat hónapos - utóbbit Kaleb Michael Jackson Federline-nak hívják.

A sajtó rendszeresen foglalkozik az új párral, a hírek néha arról szólnak, hogy Britney egyik nap terhes, másnap depressziós, harmadnap haragos, néha a kutyákkal van gond, vagy éppen az új férj mulat át egész hétvégéket Las Vegasban, népes baráti társasággal, sok itallal és számos táncosnővel. Őket ez annyira nem zavarja - vallották be a Details magazinban. "Persze, olvastam a híreket, láttam a tévében is, de csak nevetünk ezeken. A sajtónak egészen mással kellene foglalkozni, nem azzal, hogy mi van a feleségemmel és velem." Erre már maga a Grammy-díjas Britney is bólogatott: "Az emberek szeretnek egy fantáziavilágban élni. Kevin, én és a többi híresség eltereljük a figyelmüket a valóságról."