Rapperviszály és lövöldözés New Yorkban

Vágólapra másolva!
Egy férfi könnyebben megsebesült egy New York-i rádióállomás épületénél történt lövöldözésben. Az eset pikantériája, hogy 50 Cent közben ebben a rádióban jelentette be szakítását The Game-mel.
Vágólapra másolva!

Ahogy minden jelentős keleti parti rappernek, úgy 50 Centnek is megvan a maga csapata, ez a G-Unit, akik segítettek 50 Cent karrierjének fellendítésében. A queensi rapper pedig az általa alapított G-Unit Records első kiadványaként a G-Unit Beg For Mercy című albumát jelentette meg. A hip-hop idei felfedezettje, The Game is sokat köszönhet a G-Unitnak, bár hogy pontosan mennyit, ez jelenleg vita tárgya.

50 Cent ugyanis éppen arról beszélt a Hot 97 rádióban, hogy a G-Unit kiközösíti The Game-et, miközben lövöldözésbe torkolló balhé tört ki az épületben, és egy huszonéves férfi meg is sebesült a lábán. Arról egyelőre nem tudni részleteket, hogy mi köze volt a lövöldözésnek 50 Centhez, de a rapper kíséretével bántódás nélkül távozott a rádióból az eset után.

A rádióban 50 Cent hűtlennek nevezte a comptoni The Game-et, aki az ő ellenlábasával, Nasszal készül közös lemezt készíteni. Azt is elmondta, hogy az ő közbelépése nélkül nem jelenhetett volna meg az Interscope-nál The Game lemeze, a Documentary, amely szerinte több pénzt hoz neki, mint magának The Game-nek.

50 Cent új lemeze, a Massacre egyébként március 3-án jelenik meg az Egyesült Államokban. Rajta lesz a Piggy Bank című szám is, amelyben beszól egy rakás másik rappernek, többek között éppen Nas is megkapja a magáét.