Lövöldözés volt 50 Cent botránya után

Vágólapra másolva!
A rendőrség nyomozást indított 50 Cent ügyében. Legutóbbi koncertjén a rapper leugrott a színpadról, verekedésbe keveredett, majd lövések is eldörrentek az emlékezetes buli után.
Vágólapra másolva!

A massachusettsi Springfield felkerült a zenei lapok címoldalára: a Hippodrome klubban adott koncertet 50 Cent, mikor verekedés tört ki a színpad előtt. A rendőrség két személyt előállított, és ugyanakkor nyomozást indított a fellépés utáni eseményekkel kapcsolatban, ugyanis a klubhelység előtti utcai részen kitört némi lövöldözés is - írja az Ananova.

Az üzemegység tulajdonosa, Michael Barrasso szerint a dulakodás akkor tört ki, mikor egy koncertlátogató egy vízzel teli palackot vágott a rapperhez. A meglepően higgadt 50 Cent eztán megtette a kötelező biztonsági intézkedéseket (ékszereit biztonságba helyezte), majd leugrott a színpadról, hogy megtorolja az inzultust. "Levette az arany nyakláncát, odaadta valakinek, aki a színpadon állt, közel hozzá, eztán leugrott a színpadról, egyenest a tömegbe" - emlékezett a klub főnöke.

A testőrök beavatkozásával a dulakodás gyorsan véget is ért, majd a rendőrök és a biztonsági emberek igyekeztek eltávolítani a zűrös múltú zenészt a színpadról. Barrasso beszámolója szerint a rapper ennek ellenére a dalt még befejezte, de eztán 50 Cent és népes kompániája elhagyták a klubot, autóinkon távoztak a helyszínről. A rendőrség nyomoz a botrány utáni lövöldözés ügyében. Ami biztos, hogy egy vérző személy rövidre rá bebicegett a közeli kórházba, combján lőtt sebbel.