Lesifotós lúdbőröztette Jennifer Lopezt

Vágólapra másolva!
Majdnem karambolozott Beverly Hillsben Jennifer Lopez és egy, a munkáját végző paparazzo, aki túlságosan is megközelítette J.Lo autóját. Még rosszabb hír a sztár számára, hogy új lemeze inkább viszi, mintsem hozza a pénzt.
Vágólapra másolva!

A fotós egy közlekedési lámpánál okozott majdnem balesetet, mikor autójával úgy vágott be az énekesnő elé, hogy csak centimétereken múlott az összeütközés.

"A paparazzo velünk együtt akart bekanyarodni a lámpánál" - mondta az AP Radio nevű állomásnak a kissé megviselt J.Lo. "Néha azt hiszik, hogy az egész egy játék, mintha csak rabló-pandúrt játszanának. Teljesen libabőrös lettem."

Lopez állítása szerint nem tudta, hogy követték, mert igyekszik nem foglalkozni a lesifotósok állandó jelenlétével: "Ez az egyedüli módja, hogy együtt tudjak élni ezzel a szituációval" - tette hozzá indoklásul.

"Senki sem szereti azt hallani, ha valaki olyan panaszkodik, aki a közvélekedés szerint sok pénzt keres, ezért nem is teszem azt, de ez mindenesetre furcsa helyzet. Senki sem ír könyveket arról, hogy miként is kéne az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket kezelni. Talán majd én megírom. Vagy inkább mégsem. Nem akarok ebből pénzt csinálni, annyit nem ér az egész" - gondolkodott hangosan J.Lo, akinek van a paparazzóknál nagyobb baja is.

Az idén megjelent Rebirth című lemez ugyanis nemcsak, hogy nem fogy rendesen, de mostanra ráadásul a népszerűsítésére szánt összeg is már 150 ezer dollárral haladta meg az eredetileg erre a célra szánt keretet. Sőt, Lopez néhány táncosa már faképnél is hagyta a sztárt, megelégelvén, hogy egy hónapja nem kapott fizetést.