George Michael újabb csínytevése

Vágólapra másolva!
A brit rendőrség vizsgálja azt a bejelentést, miszerint George Michael három parkoló autót is összetört, majd a betétlap otthagyása nélkül elhajtott. Az énekesnek bizonyosan nem hiányzik újabb rendőrségi ügy az emlékezetes drogbotránya után.
Vágólapra másolva!

Az állítólagos baleset vasárnap reggel Észak-London Highgate nevű negyedében történt, alig egy mérföldnyire George Michael házától. A Daily Mirror című bulvárlap szerint a környék lakosai hangos csattanásra lettek figyelmesek, és arra szaladtak ki a házukból, hogy a 42 éves énekes Range Roverjéből mered egy összetört Ford Fiestára. Ezután megkísérelt elhajtani, ám nekiment még egy Peugeot-nak is, ami nekicsapódott egy mellette álló Rovernek.

A rendőrség közleménye szerint vizsgálják az ügyet, miután vasárnap reggel bejelentés érkezett egy Range Roverről, amely több autóval is összeütközött az észak-londoni Hornsley Lane-en. A járművet később megtalálták, de gazdátlanul, sofőrjét még nem kérdezték ki.

George Michael legutóbb februárban került összeütközésbe a törvénnyel: akkor kábítószer-birtoklás gyanújával tartóztatták le.