Kylie újra a színpadon

Vágólapra másolva!
A mellrákkal való küzdelme után jövőre újra színpadra léphet Kylie Minogue. Az ausztrál énekesnő már igent mondott arra a felkérésre, melyet a 2007-es Galstonbury Fesztivál szervezőitől kapott - a fesztivállátogatók viszont nem örülnek ennek.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue-ról tavaly év elején derült ki, hogy mellrákban szenved, ezután sorozatos műtéteknek és kemoterápiának vetették alá orvosai. A sztár egy percig sem csüggedt, sőt, betegségét arra használta, hogy segíteni tudjon sorstársain: jótékonysági esteket szervezett és naplót írt saját gyötrelmeiről. Élni akarásának és az intenzív kezelésnek hála, az idén januári vizsgálatok eredménye már negatív volt. Bár Kylie már akkor tele volt tervekkel, az orvosok utasítására még várnia kellett a munkával.

Betegsége utáni első koncertjére valószínűleg a jövő évi Glastonbury Fesztiválon kerül sor. Bár a "komolyabb" zenészeket (Suzanne Vegát, Billy Bragget) futtató Glastonbury profiljába alapvetően nem illik bele Kylie produkciója, Michael Eavis, a fesztivál egyik szervezője szerint az énekesnő színházszerű koncertjei miatt bőven ráfér a fellépők listájára. A döntés után mégis sok támadás érte Eavist, a Glastonbury leghűségesebb látogatói Kylie visszalépését követelik.