Vágólapra másolva!
A Robbie Williams nélkül újjáalakuló brit fiúcsapat több mint tíz év után új sorlemezzel jelentkezik november végén.
Vágólapra másolva!

Minden idők egyik legsikeresebb brit együttese, az immáron négytagú Take That Beautiful World című új albuma november 27-én jelenik meg. Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange és Howard Donald idén egy 32 állomásos koncertsorozat keretében több mint félmillió rajongó előtt lépett fel hatalmas sikerrel.

A négyszeres Ivor Novello-díjas Gary Barlow és a másik három tag egyaránt kivette a részét a dalszövegírásból. "Teljesen lenyűgözött az emberek hozzáállása a turnéhoz, a közönség egyszerűen fantasztikus. Nagyszerű dolognak tartom, hogy ezúttal együtt írtuk a szövegeket. Arra törekedtünk, hogy sokkal jobb lemezt csináljunk az előzőeknél" - fűzte hozzá Owen.

Az együttes Patience című új kislemezdala november 20-án jelenik meg; a dal videoklipjét Izlandon forgatták David Mould irányításával, aki rendezett már videót a Radioheadnek és a Magic Numbersnek is.

A Take That 1991-ben alakult, pályafutása során 8 kislemeze listavezető lett. Világszerte több mint 25 millió albumot adtak el, amivel a Beatles óta kereskedelmileg legsikeresebb angol együttes címét is kiérdemelték. 1996. február 13-án jelentették be feloszlásukat, aminek a híre sokkolóan hatott rajongóikra. Az együttes legismertebb tagja, Robbie Williams már az előző évben kiszállt a csapatból, és azóta is külön utakon jár, és példátlanul sikeres szólókarrierjét nem is szándékozik feláldozni egy lejárt szavatosságú produkció újjáélesztése érdekében. Az újraegyesülésben az is szerepet játszhat, hogy a többi volt tagnak szólóban közel sem ment olyan jól: Barlow és Owen eleinte arattak ugyan kisebb-nagyobb sikereket, de az új évezredre már lekerült a nevük a listákról.